Cluj-Napoca va găzdui în 2021 Campionatul European pe echipe, Liga I

by Oana Spiru

Cluj Napoca va găzdui anul viitor Campionatul European pe echipe, Liga 1. Decizia s-a luat în cadrul celui de-al 160-lea Comitet Executiv al European Athletics, care a avut loc online la mijlocul săptămânii trecute.

Conform site-ul oficial al Federaţiei Române de Atletism, European Athletics Team Championships, First League, se va desfășura în perioada 19-20 iunie 2021, pe Cluj Arena. În 2020, pe superba arenă din Cluj Napoca – construită pe locul vechiului “Ion Moina”, între 2009 și 2011, cu o capacitate de 30.201 locuri – a avut loc Campionatul Balcanic de seniori

În aceeași perioadă de anul viitor vor avea loc și celelate competiții pe echipe, după cum urmează: Campionatul European pe echipe, Superliga – la Silesia (Polonia), Campionatul European pe echipe, Liga 2 – la Stara Zagora (Bulgaria), Campionatul European pe echipe, Liga 3 – la Nicosia (Cipru).

Tot în cadrul celui de-al 160-lea Comitet Executiv al European Athletics s-au decis orașele gazdă pentru următoarele două ediții ale Campionatului European de cros: Fingal-Dublin, în 2021 și Torino-La Mandria Park, în 2022.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza