Trupa Kyla Brox Band va cânta la Cluj Blues Fest

by admin

Ajuns la cea de-a cincea ediție, Cluj Blues Fest, singurul festival de blues din Cluj-Napoca, va avea loc anul acesta în 15 noiembrie, la Cinema ”Florin Piersic”.

Asociația Clujul Cultural, organizatoarea festivalului, a anunțat aducerea pe scena clujeană a două nume importante ale bluesului din Serbia și Anglia, cu dorința declarată de a face și din această ediție a Cluj Blues Fest o experiență de neuitat atât pentru public, cât și pentru muzicieni.

Headliner este renumita formație Kyla Brox Band, câștigătoarea European Blues Challenge, Azore 2019, o formație excepțională de blues din Manchester, UK, cu o solistă vocală de excepție, Kyla Brox, fenomenul englez al bluesului din ultimii ani.

Formația abordează un blues complex, are albume proprii dar interpreteaza si standarde de blues clasice, inclusiv melodii cu o sonoritate specială, unde Kyla interpretează la flaut.

De asemenea, sârbii de la ”The Gamblers” sunt formația care va deschide ediția din acest an a festivalului. Recitalul lor este programat de la ora 19.15.

Festivalul Cluj Blues Fest are loc din 2014 și este este singurul festival dedicat acestui gen muzical din Cluj-Napoca. Între artiștii care au cântat la Cluj cu acest prilej se numără  Marcian Petrescu & Trenul de noapte, AG Weinberger, Soul Serenade și Alexandru Andrieș.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza