Cluj Arena, pregătită pentru întoarcerea Universității Cluj. O parte din gazon a fost înlocuită după Untold

by admin

Cluj Arena este pregătită pentru întoarcerea Universității Cluj. Consiliul Județean Cluj a anunțat finalizarea lucrărilor de înlocuire a suprafețelor de gazon deteriorate în timpul festivalului Untold, conform contractului încheiat între autoritățile județene și organizatorii evenimentului.

„Stadionul Cluj Arena este pregătit pentru a găzdui partide de fotbal. Chiar ieri au avut loc două meciuri în Champions League la fete, în weekend mai sunt programate încă două, în aceeași competiție, iar luni se dispută un meci din Superliga națională. Gazonul a fost înlocuit în toate zonele afectate, pe cheltuiala organizatorului Untold, nefiind folosite fonduri publice”, a transmis Alin Tișe.

În această perioadă, firma care se ocupă în mod direct de mentenanța gazonului derulează ample operațiuni tehnice specifice pregătirii suprafeței de joc, astfel încât aceasta să se prezinte în condiții cât mai bune.

Primul meci al Universității Cluj pe Cluj Arena în noul campionat va avea loc luni. U Cluj va întâlni, de la ora 17:00, pe Sepsi Sf. Gheorghe în etapa a șasea a SuperLigii.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

toth jotzobag 21/08/2022 - 16:57

Nici macar acum, in ceasul al 12-lea, nu dati un update cu starea REALA a gazonului (care este cvasi-inexistent) de pe Cluj Arena?! In limbaj jurnalistic, cum se numeste raspandirea de informatii false?!

Raspunde

Comenteaza