Ciocnire fatală între o mașină și un camion în apropiere de Izvorul Crișului! Femeia aflată în autoturism a decedat în urma impactului

by Christian Suciu

O femeie în vârstă de 59 de ani a suferit un accident mortal în timp ce se deplasa pe DN1, între localitățile Șaula și Izvoru Crișului. Autoturismul ei ar fi intrat în coliziune cu un autocamion, în urma căruia ar fi rămas încarcerată în mașină. După intervenția unui echipaj SMURD cu două autoutilitare cu modul de descarcerare, victima a fost extrasă din autoturism însă a decedat din leziunilor suferite.

” Pompierii de la Detașamentul Huedin intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut pe DN 1, între localitățile Șaula și Izvoru Crișului. În accident sunt implicate un autocamion și un autoturism, iar pompierii lucrează pentru descarcerarea unei femei de aproximativ 59 de ani. 

Un alt bărbat primește îngrijiri medicale din partea echipajului SAJ. Se deplasează în sprijin echipajul SMURD de terapie intensivă de la Detașamentul 2 Cluj-Napoca și încă o ambulanță SMURD de la Garda Aghireșu. La misiune mai iau parte două autospeciale cu modul de descarcerare.” au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza