Cinema Victoria se redeschide vineri. Vezi ce filme vor rula

by admin

Cinema Victoria din Cluj-Napoca se va redeschide de vineri, 12 februarie. Conducerea cinematografului a anunțat că acesta va funcționa la o capacitate de 30%, conform normelor în vigoare. Au fost luate toate măsurile necesare, astfel încât spectatorii să poată urmări filmele în cele mai bune condiții. Realizarea triajului observațional va fi obligatoriu la intrarea în cinematograf, de asemenea și purtarea măștii de protecție pe întreaga durată a desfășurării spectacolelor.

“Proiecțiile vor avea loc de la ora 13 la ora 20 în fiecare zi de pe 12 până pe 18 februarie. Momentan, cinematograful va funcționa la capacitate redusă, 30%, adică maximum 100 de locuri. Va exista câte un scaun liber între cele care vor fi ocupate.

Încercăm să grăbim lucrurile cât de repede putem. Site-ul nostru va funcționa de mâine în ceea ce privește oportunitatea achiziționării biletelor online. De vineri se pot cumpăra bilete și la casieria cinematografului. Noi respectăm absolut toate normele, clujenii să ne calce pragul cu încredere. Sperăm să vină în număr cât mai mare, să afle că vom deschide. Suntem singurul cinematograf care deschide de vineri.

Am făcut până acum dezinfecția sălii. Accesul în sală se face doar cu mască, se măsoară temperatura iar după fiecare spectacol vom dezinfecta. Se dezinfectează cotierele, grupurile sanitare. Avem dezinfectant la intrarea în hol. Publicul să folosească toate aceste produse puse la dispoziția lor”, a declarat pentru Servus, Cluj, directorul Asociației Victoria Film, Gabriela Bodea.

Programul filmelor în perioada 12 – 18 februarie este următorul: Martin Eden (2019), Traducătorii (2019), Dama de Cupă (2019), Cei mai frumoși ani (2019), Corpus Christi (2019), Babyteeth (2019), În absența dvs (2020), Florența și Galeria Ufizzi (2015), Împușcătura (1996), Hiroshima dragostea mea (1959), Malena (2000), Fantoma Libertății (1974).

Prețul unui bilet DOCART este de 20 de lei, 18 lei preț întreg, 15 lei preț redus pentru elevi, studenți, seniori, persoane cu handicap mediu și ușor, iar 15 lei va fi prețul pentru Blitz Vip, Benefit și Beard Brothers. Persoanele cu handicap grav sau accentuat și persoana care le însoțește beneficiază de gratuitate. De luni până joi, la ora 13, intrare este liberă pentru elevi, studenți, seniori și se face pe baza legitimației.

În cazul suspendării unor spectacole din motive tehnice se acordă spectatorilor posibilitatea de a venit cu bilete achiziționate, la alt spectacol din program la alegere sau se returnează contravaloarea biletelor cumpărate.

Până la această oră nu au putut fi contactați cei din conducerea celorlalte cinematografe din municipiul Cluj-Napoca.


Te-ar putea interesa si

Comenteaza