Cine este Guessouma Fofana, mijlocașul care s-ar fi înțeles cu campioana CFR Cluj

by admin

Guessouma Fofana (28 de ani) este cea mai recentă ţintă a CFR-ului. Este un mijlocaş central francez, care în acest moment e sub contract cu o echipă din ţara natală, Guingamp. Fofana va deveni liber de contract la finalul lunii, iar CFR Cluj a demarat negocierile pentru a-l lua.

Fofana e cotat la 650.000 de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

Jucătorul şi campioana României discută liber, iar părţile sunt foarte aproape să bată palma. Chiar ar fi ajuns la un acord, conform GSP, iar în acest moment ar mai fi de pus la punct doar anumite aspecte, mici detalii.

Sezonul trecut, pentru Guingamp, echipă din Ligue 2, Guessouma Fofana a jucat în 24 de partide, a marcat de trei ori şi a oferit o pasă de gol. În trecut, a mai evoluat pentru Le Mans, Amiens, Lyon – La Duchere sau US Boulogne B, toate din Franţa.

Zilele trecute, CFR Cluj a primit răspuns din partea lui Giedrius Arlauskis (33 de ani), pentru continuarea colaborării pentru cel puţin un sezon competiţional. Lituanianul a avut mai mule propuneri din Golf, dar în cele din urmă a decis că e mai bine să rămână la campioana României.

Părţile s-au înţeles asupra unui nou contract, după ce înţelegerea a expirat în această vară. Anunţul oficial va fi făcut în câteva zile, spre bucuria fanilor din Gruia, dar şi a portarului. În ciuda ofertelor din Golf, el a declarat, la finalul campionatului, că înclină să continue la CFR Cluj.

Arlauskis a acceptat să joace aproape gratis în ultimele luni ale stagiunii, iar acum e jucător liber de contract şi s-a pus la masa negocierilor cu Marius Copilu. De data aceasta a cerut un salariu pe măsura calităţilor sale şi, în paralel, a aşteptat o ofertă din străinătate, chiar din fotbalul arab, de unde s-a întors după o experienţă la Al Shabab.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza