CFR, victorie la scor înaintea derbyului cu FCSB

by admin

CFR Cluj a făcut instrucție cu Gaz Metan Mediaş, scor 6-1, într-un amical jucat fără spectatori, luni, în Gruia. Dan Petrescu a aliniat o formulă foarte apropiată de formula de bază pe care intenționează să o folosească și în derby-ul cu FCSB (duminică, ora 20:00, live pe Look Plus).

Gaz Metan a venit la Cluj cu staff-ul lui Edward Iordănescu pe bancă, dar nu a avut nicio şansă în faţa tăvălugului pronit devreme, în minutul 4, când Djokovic a deblocat tabela. Acelaşi mijlocaş a făcut 2-0 în minutul 30, pentru ca Bordeianu (35), Deac (62), Vinicius (65) şi Chipciu (77) să ducă scorul la 6-0. Pe final, în minutul 90, Roberto Romeo a marcat singurul gol al oaspeţilor într-o partidă în care nici spectatorii, nici reprezentanţii mass-media nu au avut acces.

Dacă în meciul contra celor de la Hermannsdat Dan Petrescu a preferat să-i vadă la lucru pe jucătorii pe care nu se va baza prea mult în campionat, împotriva lui Gaz Metan a trimis pe teren prima garnitură. Arlauskis a fost titular, Cătălin Itu a fost singurul jucător Under 21 utilizat, dar regula nu-i va mai da bătăi de cap Bursucului în partidele oficiale, în contextul în care are la dispoziţie cinci schimbări şi poate renunţa rapid la al doilea jucător U21 pe care e obligat să-l trimită în echipa de start.

 Pentru Gaz Metan, play-off-ul va începe luni de ora 20:00, live pe Look Plus, cu meciul de la Giurgiu, contra Astrei, cealaltă echipă din play-off care nu a obţinut dreptul de a participa în cupele europene sezonul viitor.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza