CFR Cluj – Young Boys Berna 1-1. Dan Petrescu, discurs dur după meci

by Oana Spiru

CFR Cluj şi formaţia elveţiană Young Boys Berna au terminat la egalitate, 1-1, loc joi seara, pe Stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, în Grupa A a competiţiei de fotbal Europa League.
Dan Petrescu a avut un discurs dur după CFR – Young Boys 1-1. Supărat pe accidentarea lui Vinicius, a criticat conducerea pentru că nu i-a mai adus fundaşi centrali, aşa cum a cerut în mai multe rânduri.

“Ştiam că e unul dintre cei mai agresivi adversari care a venit la Cluj în cupele europene. Au dominat cu Roma de la un capăt la altul, sunt convins că sunt favoriţi cerţi. Au un lot extraordinar, iar noi pierdem jucători de la meci la meci. Sunt terminat din punct de vedere psihic, nu mai avem soluţii în Europa. Va trebui să inventez cupluri de fundaşi centrali, au mai rămas Manea şi Ciobotariu. Burcă şi Susic sunt obosiţi, nu am cum să-i mai bag. Nu mă aşteptam să avem o evoluţie aşa bună, să conducem. Îmi reproşez mie că s-a accidentat Vinicius. Ştiţi că Vinicius nu iese niciodată. Poate, dacă era el în teren, nu luam gol. Dar Manea a jucat cont, ţinând cont că l-am luat din tribună şi l-am băgat fundaş central.

După specialiştii din România ar trebui să avem 25 de puncte din două meciuri. Nu vedeţi ce lot au? La 1-0 au intrat jucători din naţionalele Serbiei şi Camerunului. Parcă au dominat mai mult, dar avem băieţi care se sacrifică mult. Rezultatul era mai bun dacă nu conduceam, era mai bun un 0-0. Când am spus că ŢSKA Sofia e echipă bună, mi s-a spus că nu ştiu fotbal. Dar cum dracului au făcut 0-0 la Roma? Dacă-i aveam pe Cestor, Vinicius şi Bordeianu, aveam şase puncte şi eram încrezător şi la campionat”, a spus Dan Petrescu, la finalul remizei cu campioana Elveţiei, citat de looksport.ro

Te-ar putea interesa si

Comenteaza