CFR Cluj vrea să joace pe Cluj Arena! Campioana investește 300 de mii de euro într-un nou gazon în pauza competițională

by Christian Suciu

CFR Cluj a cerut Consiliului Județean Cluj să evolueze pe Cluj Arena în cea de-a 12-a etapă a Super Ligii 1 în meciul cu Petrolul Ploiești din cauza unei operațiuni de înlocuire a gazonului actual cu unul nou în valoare de 300 de mii de euro. Cererea feroviarilor ar avea șanse de aprobare întrucât Universitatea Cluj nu va juca acasă următorul meci din campionat ci se va deplasa la Botoșani.

” Gazonul s-a degradat incredibil de mult în doar 5 zile. Am chemat specialiști, care au spus că este vorba despre o boală din cauza condițiilor: meteo, ploi, temperaturi ridicate, umiditate. Boala a evoluat galopant și am pierdut o mare parte din gazon.” a transmis Cristi Balaj, Președintele lui CFR Cluj.

În cazul în care Consiliul Județean nu va fi de acord cu cererea echipei din Gruia pentru CFR vor rămâne abordabile variantele de a juca la Mediaș sau la Sfântu Gheorghe. Primul meci acasă al CFR-ului după instalarea noului gazon va fi disputa din UEFA Conference League împotriva Slaviei Praga din 13 Octombrie.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza