CFR Cluj – U. Craiova, de la 21:00 pe Look Sport + și Primaplay.ro. Reghecampf: “Sperăm să profităm de moment și să câștigăm”

by Cezar Leizeriuc

CFR Cluj şi Universitatea Craiova se întâlnesc în această seară, de la ora 21:00, pe Look Sport +, dar partida poate fi urmărită şi pe primaplay.ro. Derby-ul face parte din etapa a 9-a din Casa Liga 1.

CFR Cluj nu trece prin cele mai bune momente, pierzând primele două partide după venirea lui Dan Petrescu, 0-1 cu FC Botoşani şi 0-1 cu Jablonec, în debutul în grupele Conference League. Ardelenii continuă însă să fie pe primul loc în Casa Liga 1, cu 21 de puncte.

Universitatea Craiova stă mai bine în ultimele etape din campionat, acumulând şapte puncte în ultimele trei confruntări. E destul de jos acum, în clasament, pe poziţia a 8-a, cu 13 puncte.

CFR Cluj pregăteşte transferul unui atacant  

CFR Cluj nu a reuşit să marcheze în primele două meciuri după revenirea la echipă a lui Dan Petrescu, în Casa Liga 1, cu FC Botoşani, şi în Conference League, cu Jablonec. Din acest motiv, campioana României ar putea face, cel puţin, încă un transfer.

Este vorba de aducerea unui atacant, lucru recunoscut de Dan Petrescu, chiar la finele jocului din Cehia, din debutul în competiţia europeană. Foarte probabil, acest lucru se va şi întâmpla, ţinând cont de faptul că la CFR, de la venirea lui Petrescu, au sosit mai mulţi jucători, după cerinţele sale.

”Ne gândim serios să vedem ce facem, poate aducem încă un atacant pentru că în condiţiile astea e foarte greu”, a declarat Dan Petrescu, la finalul jocului din Cehia.

Arlauskis pleacă şi se gândeşte la o experienţă în Japonia!

Unul dintre cele mai comentate subiecte din ultima perioadă, din fotbalul românesc, îl are în prim plan pe Giedrius Arlauskis (33 de ani), actualul portar al CFR-ului. Lituanianul nu este pe placul lui Dan Petrescu, dar nici el nu mai este dispus să continue la campioana României, mai ales după debarcarea lui Marian Copilu.

Arlauskis a confirmat faptul că va pleca de la CFR Cluj, în presa din Lituania. A declarat că vrea să părăsească şi România, fiind interesat de o experienţă în Japonia.

”Nu voi merge undeva doar pentru bani. Mai bine stau acasă. Am avut ofertă din Cipru, dar nu am vrut să merg. Dacă există o ofertă bună dintr-un campionat atractiv, cum ar fi Arabia Saudită sau Turcia, nu o voi exclude.

Când am vorbit cu agentul, i-am spus că aş vrea să merg în Japonia. Am văzut că a venit Keisuke Honda în campionatul nostru din Lituania. Eu aş fi interesat de o încercare în Japonia, pentru ţară şi pentru cultură. Sunt şi vedete acolo”, a afirmat Arlauskis.

Alexandru Creţu în continuare accidentat

Alexandru Creţu (29 de ani) nu a apucat să joace vreun meci pentru Universitatea Craiova, pentru că s-a accidentat. La puţin timp după ce a semnat cu oltenii, după o scurtă perioadă petrecută la FCSB, Creţu a avut primele probleme medicale, probleme cu care se confruntă, de altfel, şi acum. Se pare că oficialii din Bănie au luat decizia să îl trimită în Serbia.

Potrivit Fanatik, Alexandru Creţu va merge la celebrul vraci deja, în Casa Liga 1, Marijana, pentru a forţa revenirea, o recuperare cât mai rapidă. “Alexandru Creţu are o problemă musculară şi probabil va fi indisponibil două-trei săptămâni. În rest, echipa s-a pregătit foarte bine, am avut o perioadă foarte bună şi sper să se vadă asta şi pe teren.

Creţu a avut o lovitură în muşchi la un antrenament, dar a fost mult mai grav şi, din păcate, va lipsi. Eu am zis perioada maximă, dar sper să intre mai repede cu noi”, a declarat Laurenţiu Reghecampf înaintea partidei cu Sepsi.

Reghecampf, despre partida cu CFR Cluj.

”Ca orice meci împotriva celor de la CFR, va fi un meci foarte dificil pentru noi. Jucăm cu echipa campioană, jucăm cu o echipa puternică, foarte bine organizată, cu jucători de valoare. Cu siguranţă pentru noi va fi un meci foarte greu.

Va daţi seama că am urmărit meciul, asta este meseria noastră, încercăm să analizăm cât mai bine adversarul. Meciul din Conference League nu-l putem compara cu un meci de campionat. Sunt alte ambiţii, alte interese. Din păcate, cei de la CFR au pierdut, noi trebuie să profităm de acest moment, ei venind după două meciuri pierdute.

Sperăm să profităm de acest moment şi să reuşim să ne câştigăm punct sau puncte. Cu siguranţă CFR formează un grup puternic, cu un antrenor foarte bun şi jucători care au calitate individuală foarte bună. Nu contează faptul că ei au pierdut în Conference League şi au pierdut ultima etapă din campionat. Trebuie să mergem concentraţi, să fim pregătiţi pentru un meci de luptă. Pentru noi este foarte important meciul din campionat şi bineînţeles vom trata şi Cupa foarte serios”, a declarat Laurenţiu Reghecampf, înaintea partidei cu CFR Cluj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza