CFR CLUJ – ŢSKA SOFIA, DE LA ORA 22.00, ÎN DIRECT PE LOOK SPORT+. EXISTĂ VIAŢĂ DUPĂ DAN PETRESCU?

by Cristina Mihaila

Fără antrenor, cu probleme de lot şi măcinată de mulţime de probleme interne, campioana abordează meciul cu ŢSKA dintr-o postură de neinvidiat, scrie looksport.ro.

CFR Cluj a debutat cum nu se putea mai bine în grupele Europa League, dar s-a stins pe parcurs. În primul meci, ardeleneii s-au impus, chiar pe terenul bulgarilor, cu scorul de 2-0, dar apoi a venit o remiză descurajatoare, 1-1 cu Young Boys, în Gruia. 

Ultimele două meciuri, contra Romei, au fost catastrofale. În „dubla” cu italienii, ardelenii au încasat 7 goluri şi nu au marcat niciunul (0-5 şi 0-2). 

Iar campioana nu se simte prea bine nici în Casa Liga 1, unde e abia a treia, după FCSB şi Universitatea Craiova, iar de curând a fost eliminată din Cupa României de Poli Iaşi. Seria neagră i-a fost fatală lui Dan Petrescu, căzut în dizgraţia şefilor clubului. După despărţire, CFR nu s-a grăbit să numească un antrenor, astfel că la meciul cu ŢSKA ar putea să stea pe bancă directorul departamentului de scouting al CFR-ului, Marius Bilaşco, ajutat de foştii secunzi ai lui Super Dan, Valeriu Bordeanu şi Costin Curelea. 

De cealaltă parte, bulgarii au venit montaţi la Cluj. Chiar dacă nu mai au şanse de calificare, vecinii de la Sud de Dunăre vor punctele şi banii puşi în joc.

CFR Cluj – ŢSKA Sofia, se joacă joi, de la ora 22.00, şi va fi transmis în direct pe Look Sport+. În aceeaşi zi este programat şi celălalt meci din grupă, Roma – Young Boys, de la aceeaşi oră, în direct pe Look Sport 3. Înaintea celor două meciuri, Roma este liderul detaşat al grupei B. Italienii au 10 puncte, iar pe poziţia secundă se află Young Boys, echipă care a acumulat 7 puncte. CFR Cluj este a treia şi are 4 puncte, iar ŢSKA e ultina, cu un singur punct.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza