CFR Cluj, Supercampioana României! A învins FCSB după loviturile de departajare, însă a dominat autoritar meciul

by admin

CFR Cluj a câştigat Supercupa României pentru a patra oară după executarea loviturilor de departajare. Clujenii au învins-o pe FCSB cu 4-1 la penaltiuri. După 90 de minute, scorul a fost egal, 0-0, şi nu s-au jucat prelungiri. Conform ROAF, dacă la finalul meciului scorul este egal, se trece direct la executarea loviturilor de departajare.

Echipa din Gruia a celebrat aşa cum se cuvine cucerirea unui trofeu pe care FCSB a părut că nu pune mare preţ, lucru remarcat de oamenii din jurul echipei, înainte de începerea meciului. Căpitanul echipei CFR Cluj, Mario Camora, a declarat după câştigarea Supercupei României, că formaţia sa a ratat multe ocazii, dar a avut atitudine şi a arătat că şi-a dorit trofeul.

“O bucurie mare. Echipa a meritat acest trofeu. Din păcate am ratat mult în această seară. Pe teren numai noi am avut ocazii. Am vrut să luăm trofeul şi trofeul merge cu noi. Am vrut să rezolvăm meciul în 90 de minute, ştiam că apoi va fi altă tensiune. Echipa a vrut şi a demonstrat că a vrut.

Dar s-au ratat ocazii şi asta a fost cea mai mare problemă la noi. Vrem titlul, aici toată lumea vrea să câştige trofeul. Echipa a avut atitudine şi a avut mai multe ocazii. Suntem pe un drum bun, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ”, a spus Camora la finalul meciului.

  • Au marcat de la 11 metri: Rondon, Păun, Chipciu, Camora / Radunovici.
  • Au ratat: Perianu (bară), Şut (balon apărat).

Au evoluat următoarele echipe:

  • CFR Cluj: Arlauskis – Manea (Ciobotariu ’72), Ben Youssef, Burcă, Camora – William Soares (Sigurjonsson ’83), Hoban, Gâdea (Rondon ‘8) – Deac, Debeljuh (Păun ’72), Costache (Chipciu ’72). Antrenor Edward Iordănescu;
  • FCSB: Vlad – Ov. Popescu, Nedelcu, Haruţ, Panţîru – Moruţan (Şut ’46), Oaidă (Creţu ’46), Simion – Vână (Radunovici ’46), Fl. Tănase (Istrate ’46), Oct. Popescu (Perianu ’46). Antrenor Anton Petrea.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza