CFR Cluj speră să-l vândă pe Andrei Burcă pentru 1,8 milioane de euro. Cele două echipe interesate de fundaș

by admin

Andrei Burcă (28 de ani) poate fi următorul jucător important vândut de CFR Cluj. Fundaşul vrea să plece în această vară, iar campioana speră să obţină 1,8 milioane de euro în schimbul celui care a rămas liderul defensivei odată cu plecarea lui Paulo Vinicius. 

Internaţional român cu evoluţii apreciate în ultima perioadă, Burcă se recuperează după o entorsă la gleznă suferită la ultima activitate a echipei naţionale şi se antrenează separat de restul colegilor în cantonamentul condus de Marius Şumudică. În paralel, conducerea campioanei ultimelor patru sezoane a înţeles dorinţa apărătorului central de a pleca din Gruia şi, conform digisport.ro, ar vrea să primească 1,8 milioane de euro pentru a se despărţi de el. Imediat după finalul sezonului în care s-a încoronat din nou campion al României cu formaţia condusă atunci de Edward Iordănescu, Burcă şi-a manifestat public dorinţa de a pleca, iar echipele care s-au interesat de el sunt Goztepe, din prima ligă a Turciei, şi Al Ain, din Emiratele Arabe Unite.

A doua e dispusă să plătească 1,4 milioane de euro, însă ardelenii vor o ofertă cu 400.000 de euro mai mare. Din Emirate vine şi un pachet financiar atractiv pentru Burcă, cu menţiunea că şansele de a mai prinde naţionala lui Mirel Rădoi ar deveni mult mai mici. “Îmi doresc foarte mult să plec în această vară. Sunt discuţii, sper să iau cea mai bună decizie. Aştept ofertele”, spunea fundaşul, la finalul stagiunii. 

Transferat în iulie 2019 de la FC Botoşani, pentru doar 150.000 de euro, Andrei Burcă a strâns 82 de meciuri în cele două sezoane petrecute la CFR, ambele terminate cu titlul de campion al României.

În afara lui Burcă, Şumudică îi mai are în centrul apărării pe Mike Cestor, revenit după o accidentare de durată, Bouhenna, transferat de la Sepsi, şi Daniel Graovac, proaspăt adus de la Astra. În ultimele zile, Ben Youssef şi Vinicius au fost puşi pe liber.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza