CFR Cluj și U Cluj, calificate mai departe în Cupa României după ultima etapă a grupelor

by Christian Suciu

Formațiile clujene CFR și U Cluj au reușit să treacă cu succes de faza grupelor Cupei României calificându-se de pe primele 2 poziții ale Grupei C, în timp ce Rapid București și chiar liderul campionatului, Farul Constanța au părăsit devreme competiția internă. Ambele formații clujene au obținut remize albe în ultima etapă a grupelor ce s-a disputat ieri.

Antrenorul CFR-ului Dan Petrescu s-a declarat mulțumit de parcursul echipei în atât în Campionat, cât și în Cupa României, însă tot Farul Constanța rămâne favorită la câștigarea titlului în viziunea ”Bursucului.”

”Nimeni care vine aici nu are un meci uşor cu Farul. Chiar dacă joacă în 10, 11 sau în 9. Au o echipă valoroasă, s-a văzut şi astăzi. Merită să fie acolo, pe primul loc în campionat. Asta e realitatea.

Obiectivele noastre până acum sunt toate îndeplinite. Ne-am calificat în primăvara europeană, suntem în sferturi în Cupă, iar în campionatul suntem pe locul doi, la patru puncte de lider. Până în momentul de faţă, 37 de meciuri, am făcut un an foarte bun.

Şase echipe din play-off, toate se vor bate pentru campionat. FCSB, Craiova, Sepsi şi Rapid, toate se vor bate la titlu. Dar favorită e Farul, pentru că joacă foarte bine, are şi soluţii. Au odihnit nişte jucători astăzi.” a declarat, antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu.

sursa: primasport.ro

Te-ar putea interesa si

Comenteaza