CFR Cluj și FCSB au încheiat la egalitate prima lor dispută din Play-Off! Petrescu a fost încântat de efortul jucătorilor dar nu și de rezultat. Petrescu: ”E a treia oară când conducem și nu câștigăm!”

by Christian Suciu

Campioana în exercițiu CFR Cluj și formația bucureșteană FCSB au încheiat la egalitate prima confruntare directă din Play-Off-ul Superligii ce a avut loc ieri seară pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca. În urma partidei, CFR-ul rămâne pe locul doi în Play-Off, la 4 puncte de liderul Farul Constanța, pe când FCSB se menține pe locul 3, la un singur punct diferență de formația clujeană.

”Feroviarii” au deschis scorul în meciul din Gruia prin Daniel Bîrligea (19′) după o greșeală a portarului roș-albaștrilor iar scorul a rămas intact până în minutul 68 când atacantul bucureștenilor, Florinel Coman, a înscris golul egalizator pentru oaspeți printr-o execuție individuală remarcabilă.

La finalul partidei, tehnicianul clujenilor, Dan Petrescu și-a felicitat jucătorii pentru dăruirea și determinarea afișată însă s-a declarat nemulțumit de faptul că echipa sa nu a reușit să se mențină în avantaj până la finalul meciului.

” Cum să ne convină? E a treia oară când conducem şi nu câştigăm, dar n-am ce să le reproşez băieţilor. Până la golul lui Coman, am controlat jocul foarte bine. Mi s-a părut un penalty la Bîrligea şi un henţ, dar nu depinde de mine, depinde de VAR.

Băieţii şi-au dat viaţa, au jucat bine cu un adversar excelent. Am jucat bine, dar am luat puţine puncte şi nu câştigi campionatul fără puncte, din păcate.

De un an avem cele mai multe goluri marcate din Liga 1, atacăm, marcăm. Nici la 1-0 nu ne-am retras. S-a întâmplat să fie faza asta din nimic şi… Când ai un an aşa, se întâmplă toate.

Moralul ar trebui să fie bun, chiar dacă suntem la patru puncte de primul loc. Farul e favorită, dar joacă de două ori cu CFR, de două ori cu FCSB, se poate întâmplat orice.

Bîrligea, dacă nu se accidenta, cum face el mereu, nu-l schimbam. Bîrligea cred că a făcut cel mai bun meci al lui de când e la CFR. Nu ştiu ce are, aş vrea să ştiu şi eu, dar nu ştiu. La 1-0, nu l-aş fi schimbat. Din fericire, nu este nimic grav acum, doar o crampă, a zis că nu mai putea să alerge.” a declarat la flash-interviurile din urma partidei, antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu.

sursa: primasport.ro

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

”E a treia oară când conducem și nu câștigăm!” – Revista Presei 11/04/2023 - 08:57

[…] SURSA / CITESTE MAI MULT […]

Raspunde

Comenteaza