CFR Cluj se pregătește pentru Mercato! Echipa lui Dan Petrescu a pus ochii pe un golgheter din Superligă

by Christian Suciu

CFR Cluj își face planuri ambițioase pentru fereastra de transferuri din această vară și ar fi interesată de aducerea unui nou atacant după ce revenirea lui Dan Petrescu pe banca formației alături de care a câștigat 4 titluri pare a fi una iminentă. ”Bursucul” ar fi pus deja ochii pe golgheterul unei formații importante din Superligă.

Potrivit Prosport, primul transfer al CFR-ului de la revenirea lui Petrescu ar fi Aurelian Chițu (33 de ani) de la FC U Craiova. Jucătorul oltenilor s-a remarcat în acest sezon prin 10 goluri și 7 assist-uri însă ar putea veni la Cluj din postura de jucător liber de contract după ce contractul acestuia cu formația craioveană ar urma să expire în vară.

Aurelian Chițu este cotat în prezent la 600 de mii de euro conform Transfermarkt iar în decursul carierei sale, acesta a mai evoluat pentru Farul Constanța, Astra Giurgiu, FC Valenciennes, Dajeon Hana Citizen, PAS Giannina.

La capitolul plecări, primul jucător de care clujenii ar urma să se despartă este grecul Tachtsidis, jucător adus în această vară din Emiratele Arabe Unite ce a fost unul din liderii echipei sub comanda lui Andrea Mandorlini.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza