CFR Cluj se mută la Mediaș până la schimbarea gazonului

by Christian Suciu

Conducerea CFR Cluj a decis să dispute următoarele meciuri din Super Ligă la Mediaș după ce varianta de a juca pe Cluj Arena a picat ca urmare a reacțiilor vehemente ale fanilor ”U” Cluj. Suprafața de joc de pe stadionul Campioanei României va fi schimbată în întregime, motiv pentru care în următoarea etapă din Super Ligă, meciul ”acasă” cu Petrolul Ploiești va fi găzduit pe Stadionul Municipal Gaz Metan, ce are o capacitate de aproximativ 7.000 de locuri.

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a admis că varianta de a juca pe Cluj Arena ar fi fost una în totalitate legitimă însă în anticiparea unor potențiale conflicte pe fondul rivalității dintre CFR și U Cluj, decizia de juca la Mediaș rămâne cea mai bună.

”CFR are oameni responsabili în conducerea clubului. Chiar dacă cererea lor este legală, ca urmare a pozițiilor exprimate de unele instituții abilitate, au decis sa joace meciul la Mediaș. Prin aceasta se preîntâmpina nașterea sau escaladarea unei posibile stări de tensiune in oraș, pe fondul unei eventuale decizii.” a transmis Alin Tișe.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza