CFR Cluj se mai desparte de doi jucători! Cristi Manea și Cristi Bălgrădean, lăsați să plece liberi de contract din Gruia

by Christian Suciu

CFR Cluj a anunțat oficial plecarea fundașului lateral Cristi Manea și a goalkeeper-ului Cristi Bălgrădean. Cei doi jucători nu au ajuns la un acord cu formația clujeană pentru o nouă colaborare astfel că vor pleca liberi de contract din Gruia.

”Venit în Gruia în vara anului 2017, Cristi a demonstrat, încă din prima zi, că e un adevărat profesionist! Cu 230 de meciuri în care a îmbrăcat tricoul echipei noastre, Manea se află în TOP 10 jucători ca număr de apariții din istoria clubului. În cei aproape 7 ani petrecuți alături de noi, Cristi a marcat 10 goluri și a semnat 12 pase decisive, obținând 5 titluri de Campion și 2 Supercupe cu CFR Cluj. Cristi, îți suntem recunoscători pentru tot ce ai realizat alături de echipa noastră, pentru momentele și rezultatele de excepție, și îți dorim multă baftă în carieră.”, au transmis reprezentanții CFR Cluj în urma despărțirii de Cristi Manea.

De asemenea, Cristi Bălgrădean, a avut carieră de succes la CFR Cluj, echipă alături de care a câștigat două titluri de campion și o Supercupă a României. În tricoul CFR-ului Bălgrădean a jucat nu mai puțin de 66 de partide, dintre care 4 în calificările Europa League și 5 în Conference League.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza