CFR Cluj s-ar putea despărți de 5 jucători în vară! Clujenii vor reduce astfel din totalul salariilor

by Christian Suciu

CFR Cluj este aproape de un nou titlu în Casa Liga 1, dar, cu toate acestea, conducerea ia în calcul să renunţe, la vară, la câţiva jucători, cinci la număr mai exact, în special la cei cu salarii mari. Printre ei se numără şi Alexandru Chipciu, despre care s-a vorbit că are unul dintre cele mai mari salarii din România, de 30.000 de euro pe lună.

Neluţu Varga s-a săturat să plătească remuneraţii foarte mari unor jucători care nu au demonstrat prea multe în ultima perioadă. Conform Fanatik, Rachid Bouhenna, Guessouma Fofana, Runar Sigurjonsson, Alex Chipciu şi Cătălin Itu sunt jucătorii la care ar vrea să renunţe, în condiţiile în care nu au demonstrat mare lucru şi sunt plătiţi cu bani foarte buni pentru România.

Ca o comparaţie, Daniel Birligea (22 de ani), eroul CFR-ului din partida cu Farul, are un salariu lunar de 5.500 de euro. Vârful, care a adus cele trei puncte în confruntarea cu formaţia lui Gică Hagi, are una dintre cele mai mici remuneraţii din lotul campioanei României.

Conform ProSport, Birligea primeşte unul dintre cele mai mici salarii din vestiarul campioanei României, dar cu toate acestea nu e de deloc unul mic în raport cu cât se plăteşte în Casa Liga 1.

sursa:primasport.ro

Te-ar putea interesa si

Comenteaza