CFR Cluj s-a înțeles cu primul jucător ce va sosi în vară! Clujenii aduc un atacant din Liberia, trecut prin MLS și Zweite Bundesliga

by Christian Suciu

CFR Cluj a anunțat primul jucător ce se va alătura echipei odată cu începutul ferestrei de transferuri din vară. Formația din Gruia s-a înțeles cu atacantul Mohamed Kamara (26 de ani), internațional liberian ce evoluează în prezent în campionatul israelian la Hapoel Haifa.

”Suntem bucuroși să vă anunțăm că Mohammed Kamara va fi noul nostru jucător începând din această vară. În vârstă de 26 de ani, atacantul liberian evoluează, în acest moment, în primul eșalon din Israel, la Hapoel Haifa, fiind unul dintre cei mai buni jucători ai echipei. Din septembrie 2022, Kamara a bifat 45 de partide, 10 goluri și 5 pase decisive în tricoul formației israeliene.

De-a lungul carierei, Kamara a mai jucat și în Turcia, la Hatayspor și Menemen FK, în Kazakhstan, la FC Astana, în SUA, la Los Angeles Galaxy, dar și în Germania, pentru Paderborn. În primăvara anului trecut, Mohammed a primit prima sa convocare la Echipa Națională a Liberiei, bifând până acum trei apariții în tricoul țării sale. Mult succes, Mohammed! Te așteptăm din vară în Gruia!”, au transmis reprezentanții lui CFR Cluj, pe pagina oficială de Facebook a clubului.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza