CFR Cluj s-a împiedicat la Mediaș și dă speranțe FCSB-ului! Țucudean a revenit pe teren după 6 luni de pauză

by admin

Fără Arlauskis, dar cu Sandomierski titularizat în premieră între buturi și cu Țucudean revenit pe teren după mai multe luni, CFR Cluj nu a reușit să câștige la Mediaș și a terminat la egalitate cu Gaz Metan, 0-0. Omrani și Bordeianu au ratat ocazile primei reprize.

În minutul 22, clujenii au solicitat un penalty, la o intervenție discutabilă avută de Pleșca asupra lui Omrani, însă centralul Andrei Chivulete a fluierat fault în atac. Opt minute mai târziu, a fost rândul gazdelor să solicite lovitură de pedeapsă, la o fază la care șutul trimis de Droppa l-a lovit în mână pe Burcă, dar arbitrul a considerat că fundașul campioanei avea mâna lipită de corp.

Până la pauză nu s-a mai întâmplat nimic, așa că CFR Cluj a fost nevoită să se mulțumească doar cu o remiză albă. Singura veste bună pentru clujeni este revenirea lui Țucudean, după mai multe luni de pauză. Atacantul de 28 de ani a intrat pe teren în minutul 81, în locul lui Omrani, și a ratat o situație bună după 4 minute.

După acest pas greșit, campionii se află pe primul loc cu 48 de puncte, urmați de FCSB, care are cu șase puncte mai puțin, dar și un meci în minus. De cealaltă parte, Gaz Metan se află pe locul 6 și are 37 de puncte.

Vezi video cu rezumatul partidei.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza