CFR CLUJ – ROMA, DE LA 22.00, ÎN DIRECT PE LOOK SPORT+. DAN PETRESCU AŞTEAPTĂ O NOUĂ „MINUNE” ÎN GRUIA

by Cristina Mihaila

CFR Cluj înfruntă Roma, joi, de la ora 22.00, în direct pe Look Sport+, într-un meci cu o miză enormă pentru ardeleni. Un eventual eşec, chiar dacă nu echivalează cu eliminarea, le-ar îngreuna şi mai mult parcursul spre „şaisprezecimile” Europa League, obligându-i să câştige ambele meciuri rămase, cu ŢSKA şi cu Young Boys.

Parcă niciodată Dan Petrescu nu s-a confruntat cu mai multe probleme de lot. „Bursucul” are mari probleme în a încropi o echipă. Pentru meciul de joi, el nu se va putea baza pe Vinicius, Omrani şi Cestor, accidentaţi, dar nici pe  Deac şi Hoban, indisponibili după ce au fost infectaţi cu virusul SARS-CoV-2. În plus, echipa traversează o criză de formă, scoasă în evidenţă şi de faptul că a pierdut ultimele două meciuri de pe teren propriu în Casa Liga 1.

”Antrenorul răspunde de rezultate, dar în Europa nu trebuie să ne facem iluzii. Nu e normal. Avem acum ca prioritate campionatul. Roma e poate cea mai bună echipă din Italia acum. Soluţii sunt foarte puţine, şanse nu ştiu, Roma e într-o formă extraordinară, poate e cea mai bună echipă din Italia acum, noi nu suntem în formă deloc. Acum, cei care vor fi apţi trebuie să joace meciul vieţii. Dar noi trebuie să ne gândim la următoarele meciuri, nu la ce va fi în luna decembrie. Poate se întoarce şi norocul pe strada noastră”, spune Petrescu.

Şi Paulo Fonseca va trebui să improvizeze, în special în defensivă. Astfel, pe lângă Fazio şi Kumbulla, care au COVID, Mancini şi Ibanez sunt incerţi pentru meciul din Gruia. În atare situaţie, italienii ar urma să se bazeze pe un cuplul de fundaşi centrali Smalling – Jesus, informează siamolaroma.it.

Înaintea confruntării de joi, AS Roma este prima în clasament, cu şapte puncte, iar CFR Cluj este pe locul 3, cu patru puncte. Campionii României sunt devansaţi şi de Young Boys Berna, care are tot patru puncte, dar un golaveraj superior. Pe ultimul loc în grupa A este ŢSKA Sofia, cu un singur punct.

Pentru cele mai noi informatii despre meci, intrati pe looksport.ro.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza