CFR Cluj pune “cireașa” pe tort și închide sezonul perfect cu un succes în fața FCSB-ului

by admin

CFR Cluj a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), pe FCSB, în etapa a X-a, ultima, a play-off-ului Ligii I.

Au marcat: Gîdea ’14, Rondon ’66

1-0, min. 15: Costache a şutat la poartă de pe partea stângă, Târnovanu a respins în faţă, Gîdea a recuperat balonul de la Şerban şi a marcat frumos primul său gol în Liga I, cu un şut spre vinclul porţii, din careu, din poziţie laterală dreapta;

2-0, min. 66: Costache a centrat pe jos de pe partea dreaptă şi Rondon a trimis balonul cu stângul, pe sub portar, din marginea careului mic. 

În minutul 75, Vînă a comis un henţ în careu, dar Deac a executat slab lovitura de la 11 metri şi Târnovanu a respins în corner. 

Înaintea partidei, care a avut loc cu spectatori în tribune, jucătorii şi staff-ul echipei CFR Cluj, campioană după penultima etapă, au fost prezentaţi după modelul din NBA. După finalul acestei întâlniri, gazdele vor primi trofeul şi medaliile de campioni.

Au evoluat echipele:

  • CFR Cluj: Bălgrădean (Murariu ’85) – Manea, Vinicius, Burcă, M. Camora (Latovlevici ’77) – Deac, Hoban (Soares ’65), Păun – Gîdea (Pereira ’65), Rondon (Gondiu ’85), Costache. Antrenor Edward Iordănescu;
  • FCSB: Târnovanu – Pantea, Simion, L. Filip (Gogor ’87), Şerban – Vînă, Nedelcu (Buziuc ’46), Perianu – Niţă, Fl. Tănase (Istarte ’79), Musi (Ardelean ’79). Antrenor Anton Petrea.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza