CFR Cluj, primul comunicat oficial după INCIDENTELE de la meciul cu Steaua Roșie Belgrad. Ioan Ivașcu pleacă din club după 10 ani / Vezi cine sunt vinovații

by admin

Conducerea celor de la CFR Cluj a oferit, joi, o primă reacţie oficială legată de incidentele regretabile de la finalul partidei cu Steaua Roşie Belgrad, din returul play-off-ului Europa League. Juristul Ivan Ivaşcu a plecat din club, iar fizioterapeuţii Viorel Boncoi şi Radu Pralea au fost găsiţi vinovaţi. 

“Ca urmare a finalizării anchetei interne privind incidentele de la finalul meciului CFR 1907 Cluj – Steaua Roşie Belgrad, dorim să facem următoarele precizări: După vizionarea şi analiza înregistrărilor video, s-a identificat faptul că Boncoi Viorel, angajat în cadrul clubului CFR 1907 Cluj, a provocat incidentele mai sus menţionate.

Drept urmare au fost aplicate sancţiuni în conformitate cu regulamentul intern persoanelor care au provocat această altercaţie, în mod concret fiind sanctionaţi următorii angajaţi: Viorel Boncoi – fizioterapeut şi Radu Pralea – fizioterapeut”, au anunţat clujenii, într-un comunicat de presă.

Ioan Ivaşcu pleacă de la CFR după zece ani

Ca urmare a incidentelor care au pătat imaginea clubului, în care au fost implicaţi oameni din staff-ul tehnic, preşedintele Marius Copilu, juristul Ioan Ivaşcu şi bodyguarzii echipei, Ioan Ivaşcu a cerut rezilierea contractului după zece ani petrecuţi în clubul din Gruia.

“În ceea ce îl priveşte pe dl. Ioan Ivaşcu, secretarul general al clubului nostru, urmare a acestor evenimente regretabile, a solicitat încetarea relaţiilor contractuale, părţile de comun acord hotarând în acest sens rezilierea contractului de muncă.

Pe această cale îi mulţumim pentru cei 10 ani de activitate în cadrul clubului nostru, pentru profesionalismul şi devotamentul de care a dat dovadă în această perioadă şi îi dorim mult succes în carieră”, au mai anunţat ardelenii.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza