CFR Cluj poate urca pe primul loc în Superligă dacă se întoarce cu 3 puncte de la Sfântu Gheorghe! Petrescu așteaptă o luptă crâncenă în meciul cu Sepsi OSK

by Christian Suciu

CFR Cluj va disputa următorul meci din Superligă în deplasare, pe terenul celor de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe într-un meci cu miză ridicată pentru ambele formații. Echipa din Gruia ar putea să o detroneze pe Farul Constanța din fruntea clasamentului cu o victorie în această etapă cu numărul 29 a Superligii însă și Sepsi este motivată să câștige înfruntarea cu clujenii pentru a-și asigura un loc în Play-Off-ul Superligii.

Dan Petrescu a declarat înaintea partidei că se așteaptă la un meci dificil împotriva covăsenilor mai ales datorită unei lipse de opțiuni pe plan ofensiv a clujenilor, accentuată prin plecarea lui Malele și suspendarea lui Anton Maglica.

” Sunt conștient că va fi foarte greu, dar e important să rămânem în starea aceasta pozitivă, cu rezultate bune în continuare. Din păcate în atac suntem subțiri, banca e din ce în ce mai subțire. Avem puține soluții și nu îmi place. Vine play-off-ul și avem nevoie de soluții în atac dacă vrem să câștigăm.” a transmis Dan Petrescu în conferința premergătoare partidei.

Vestea bună pentru clujeni este revenirea fundașului central Andrei Burcă, proaspăt revenit la antrenamentele cu echipa după ce la mijlocul săptămânii acesta a fost scos de pe teren în meciul cu UTA Arad din cauza unor probleme medicale. Dan Petrescu s-a ferit însă de un verdict în cazul titularizării apărătorului său pentru meciul de la Sfântu Gheorghe.

În meciul tur, ceferiștii au câștigat cu 2-1 prin golurile lui Yuri Matias și Karlo Muhar iar pentru Sepsi a marcat fostul fundaș al clujenilor, Denis Ciobotariu. Totodată, cele două formații s-au mai întâlnit și în Supercupa României, unde Sepsi s-a impus prin golurile lui Cosmin Matei și Mario Rondon.

Te-ar putea interesa si

2 comentarii

Comenteaza