CFR Cluj, meci în deplasare cu Oțelul Galați

by Christian Suciu

CFR Cluj întâlnește astăzi în deplasare Oțelul Galați în cea de-a 28-a etapă a Superligii. Partida de la Stadionul Oțelul din Galați va începe la ora 20:00 și va fi transmisă în direct pe Prima Sport 1 și pe Primaplay.ro.

Oțelarii au obținut doar 4 puncte din cele două meciuri jucate pe teren propriu în 2024 după 0-0 cu Petrolul Ploiești și 1-0 împotriva lui FC U Craiova, în timp ce formația clujeană a pierdut prima deplasare din acest an pe terenul Botoșaniului dar s-a impus în următoarele deplasări cu Petrolul (2-1) și FC U Craiova (3-1).

Cele două echipe s-au mai întâlnit în Superligă de 23 de ori, înregistrând de-a lungul timpului 15 victorii ale CFR-ului, 4 victorii ale Oțelului și 4 rezultate de egalitate. Cel mai recent meci dintre cele două formații s-a disputat la Cluj în toamna anului trecut și s-a încheiat cu scorul de 0-0.

Meciul va purta o încărcătură specială pentru tehnicianul gazdelor, Dorinel Munteanu, ce a debutat în antrenorat pe banca clujenilor pe care i-a condus timp de două sezoane între 2005 și 2007.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza