CFR Cluj l-a ofertat pe George Florescu în urmă cu câţiva ani: ”Am avut ofertă, au fost mai multe discuţii”

by admin

George Florescu s-a întors în România, la U Cluj, în vara lui 2017, după o ultimă experienţă în afara ţării, în Cipru, la Omonia Nicosia. Fostul mijlocaş a povestit că la momentul respectiv a fost aproape de CFR Cluj. Campioana din Casa Liga 1 în exerciţiu i-a făcut o propunere verbală, dar în cele din urmă a mers la echipa la care s-a format, la U Cluj.

Dacă ar fi mers la CFR Cluj, Florescu nu ar fi văzut mişcarea ca pe o trădare. E în tabăra celor care spun că fotbaliştii trebuie să fie profesionişti şi să evolueze acolo unde sunt plătiţi.

”Am avut ofertă de la CFR Cluj, au fost mai multe discuţii. FCSB nu a fost, dar au existat discuţii în zona Ardealului, să zic aşa. CFR m-a vrut, mi-a făcut o ofertă la nivel declarativ. Eu consider că nu există trădare în fotbal. E prea dusă la extrem toată tevatura dintre două echipe din oraş. Trebuie să ne limităm la nivelul de fair-play. Jucătorii încearcă să îşi câştige pâinea. E prea mult război, dar asta nu e doar în Cluj, e la nivel global.

Sunt derby-uri locale care se duc la extrem. Eu văd fotbalul ca pe un joc. Am decis atunci să revin la echipa la care am crescut. Am învăţat fotbal la U Cluj, de la domnul profesor Mircea Cojocaru”, a spus George Florescu în emisiunea Look Sport Live, la televiziunea Look Sport +.

George Florescu este extrem de iubit de fanii Universităţii Cluj, care i-au regretat plecarea, după anumite disensiuni cu conducerea. În afara ardelenilor, Florescu a mai jucat în România doar pentru Astra.

Fostul mijlocaş are şi 11 selecţii pentru prima reprezentativă, dar şi un gol.

Vezi emisiunea VIDEO aici:

https://www.facebook.com/watch/live/?v=566515481367225&ref=external

Te-ar putea interesa si

Comenteaza