CFR Cluj joacă astăzi cu Chindia Târgoviște în Super Ligă! Petrescu nu va putea conta pe 3 jucători importanți

by Christian Suciu

CFR Cluj primește vizita Chindiei Târgoviște în meciul din etapa cu numărul 19 a Super Ligii, ce va începe la ora 15:30 pe Stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”. Trupa lui Petrescu e neînvinsă de 5 meciuri consecutive în campionat iar istoricul confruntărilor cu târgoviștenii avantajează echipa clujeană: 6 victorii pentru CFR și un egal în meciurile directe cu Chindia Târgoviște din 2019 încoace.

În meciul tur CFR a câștigat cu 2-0 prin golurile lui Emmanuel Yeboah și Karlo Muhar însă în meciul retur clujenii nu vor mai putea conta pe mijlocașul croat Muhar, în afara lotului din cauza unei accidentări, pe atacantul elvețian Malele, suspendat etapa precedentă, și nici pe tânărul atacant Daniel Bîrligea, de asemenea accidentat.

Dan Petrescu a recunoscut înaintea confruntării că oaspeții se află într-o formă bună în campionat și consideră că echipa sa nu are voie să repete greșelile defensive din meciul trecut pentru a contoriza o nouă victorie în fața formației pregătite de Toni Petrea. Meciul din Gruia va fi transmis în direct pe Prima Sport.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza