CFR Cluj își face Academie de top: 12 terenuri de antrenament, hotel modern și FACILITĂȚI de ultimă generație. Informațiile conducerii

by admin

CFR Cluj este pregătită să investească serios în centrele de copii şi juniori, aspect recunoscut recent de oficiali, dar zvonurile erau de dată mai veche, anterior venirii lui Cristi Balaj în club, în funcţia de preşedinte. Daniel Metz, sponsor al CFR-ului, a oferit câteva detalii cu privire la academia pe care urmează să o înfiinţeze clubul.

Omul de afaceri a oferit câteva detalii, precum faptul că noua academie va avea 12 terenuri de antrenament, hotel cu 40 de camere şi multe alte facilităţi. Investiţia, chiar dacă până acum nu au fost comunicate date oficiale, se poate ridica la peste 10 milioane de euro.

”Viitoarea Academie a clubului nostru va avea 12 terenuri de antrenament, hotel cu 40 de camere, centre de recuperare, SPA etc. În aproximativ 2-3 săptămâni vom primi informaţii oficiale. Proiectul va fi demarat încă în acest an. Termenul de realizare a infrastructurii este de maximum 1 an. Hai CFR!”, a anunţat Daniel Metz, sponsor al CFR Cluj.

Meciul CFR Cluj – Randers, programat, joi, de la ora 19.45, în etapa a doua a grupei D din Conference League, va fi arbitrat de o brigadă din Italia. La centru va fi Davide Massa, ajutat de Fabiano Preti şi Stefano Alassio.

Rezervă a fost desemnat Davide Ghersini.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza