CFR Cluj, în pericol să nu primească licența? Un fost antrenor face dezvăluiri interesante: “Sunt datorii din luna septembrie”

by Cezar Leizeriuc

Deşi au avut încasări semnificative din participarea în cupele europene, situaţia financiară a celor de la CFR Cluj pare departe de a fi una bună, fiind chiar în pericol să nu primească licenţa pentru viitorul sezon din Liga 1.

Valeriu Bordeanu (44 de ani), fostul antrenor secund al campioanei en-titre a declarat că are bani de încasat şi va depune un memoriu la Comisia de Licenţiere, pentru a-şi primi drepturile salariale.

”Sunt foarte dezamăgit! Nu mă aşteptam la un astfel de tratament, mai ales că am stat mai bine de trei ani la CFR Cluj. Au fost situaţii în care am suplinit şi funcţia de antrenor principal, aşa cum s-a întâmplat pe finalul sezonului trecut. Am fost apropiat cu Marian Copilu. Cu el am făcut actul în numele clubului, pentru că şi el ia deciziile”, a spus, dezamăgit, Bordeanu pentru digisport.ro.

Secundul lui Dan Petrescu a explicat că mai mulţi oameni din staff ar avea bani de primit, iar conducerea nu a făcut niciun demers pentru rezolvarea problemelor.

”Sunt datorii din luna septembrie. Atunci am zis să înţelegem situaţia, mai ales că am vorbit cu Marian. Aşa că am făcut un act prin care am fost de acord să amânăm plata pana la 20 decembrie. Dar, nici acest termen nu s-a respectat”, a explicat Valeriu Bordeanu.

Te-ar putea interesa si

2 comentarii

U Cluj 09/04/2021 - 08:39

Probleme in paradis ? 😉 Aiaiaiai, de ani de zile scriu ca ceva-i putred in Danamarca. De pe vremea lui Arpike. Pana la urma buboiul tot se sparge o data si o data !

Raspunde
Je 15/04/2021 - 09:22

Ai dreptate…..problema se numeste Pandurii

Raspunde

Comenteaza