CFR Cluj face o investiție imensă. Proiectul în care campioana “pompează” 1,8 milioane de euro

by admin

CFR Cluj se pregăteşte să facă una dintre cele mai mari investiţii din istoria recentă a fotbalului românesc. Chiar dacă traversează o perioadă din punct de vedere financiar, campioana ultimelor patru sezoane din Casa Liga 1 va plăti 1,8 milioane de euro pentru schimbarea instalaţiei de nocturnă, una veche de 14 ani. 

Conform gsp.ro, şefii campioanei au ajuns la concluzia că e momentul să schimbe nocturna veche din 2007, iar investiţia se va face prin intermediul unei firma la care unul dintre acţionari este Ştefan Gadola, omul de afaceri care deţine şi procente din pachetul de acţiuni de la CFR Cluj. Iar investiţia se ridică la 1,8 milioane de euro, o sumă foarte mare raportată la veniturile pe care CFR le-a declarat în 2020, reprezentând aproximativ 15% din bugetul campioanei. 

Decizia vine într-un moment dificil pentru CFR, care a ratat grupele Champions şi Europa League şi se va mulţumi în acest an cu participarea în Conference League. De curând, oficialii ardeleni s-au împrumutat două milioane de euro pentru a plăti salariile jucătorilor pe lunile iunie şi iulie, dar şi pentru a redirecţiona o parte din sumă către Marius Şumudică şi staff-ul său, ale căror contracte au fost denunţate unilateral de către Neluţu Varga.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza