CFR Cluj, doar egal acasă cu Sepsi. Deac a ratat din nou un penalty

by admin

Semi-eșec pentru CFR Cluj în a doua etapă a Casa Liga 1. Clujenii au terminat la egalitate, scor 0-0, contra celor de la Sepsi Sfântu-Gheorghe. Momentul care putea decide soarta partidei a fost penalty-ul ratat de Deac, în repriza secundă.

Prima repriză nu a adus foarte multe ocazii. Campioana a avut mai multe mingea şi a ratat câteva ocazii. Cea mai mare ocazie i-a aparţinut lui Rondon, care în minutul 42 a avut o şansă dublă, dar portarul Niczuly a salvat incredibil.

Petrescu a mutat ofensiv la pauză, iar acest lucru s-a văzut. CFR a controlat cursul jocului, fără însă să se lipească de gol. Momentul psihologic a avut loc în minutul 57, când Ciprian Deac a ratat de la 11 metri. Este al doilea penalty ratat de vedeta lui Dan Petrescu în această săptămână, după cel de miercuri, contra lui Dinamo Zagreb.

Pe final a fost un adevărat asediu ofensiv al celor de la CFR, care păreau că sunt la capătul suflului, dar defensiva lui Sepsi a fost la post şi a ţinut de 0-0. A fost primul meci fără eșec al Sepsi în Gruia, rezultat care marchează și primul pas greşit al campioanei din Casa Liga 1 în noul sezon.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

ciclop 31/08/2020 - 13:08

pentru dan petrescu :
– “cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia ” asa isi facea griji dan petrecu pentru olteni , dar acum ai dat-o bara, si cu de.. ac – 11 m – fas, fas ! si cu de.. ata !!! tot nu a castigat , asa ca dan mergi si schimba-te , te-ai scapat in pantaloni de grija oltenilor @@ si pe viitor da iti vezi de nadragii tai.!!! nu mai muri de grija altora ori ai vrut sa te dai “cel mai mare din parcare analist de batut mingea “

Raspunde

Comenteaza