CFR CLUJ – DINAMO 4-0. ADI MUTU FACE RECITAL ÎMPOTRIVA ECHIPEI CE L-A LANSAT ÎN FOTBALUL MARE

by Bianca Baraboi

CFR Cluj a câştigat clar pe teren propriu, 4-0, cu Dinamo Bucureşti, într-un meci din cadrul etapei a 27-a din Superligă. Meciul s-a văzut și pe Prima Sport.

După o primă repriză fără gol, clujenii au deschis scorul după un contraatac, prin Bîrligea, în minutul 52. Scorul a fost majorat de Karlo Muhar, în minutul 68, iar Otele a reuşit o dublă în minutele 79 şi 82, stabilind un scor final parcă prea sever faţă de desfăşurarea generală a meciului.

În clasament, CFR Cluj are 48 de puncte şi se află pe locul secund , în timp ce Dinamo, cu 22 de puncte, ocupă penultimul loc în clasament, al 15-lea.

La pauză tabela arăta 0-0. În minutul 52, Patriche este deposedat, iar gazdele pleacă pe contraatac. Bîrligea finalizează din marginea careului și se înscrie primul gol. Minutul 67 este cel în care CFR-ul reușește al doilea marcaj. Deac bate un corner, iar Muhar îşi arată detenta şi păcăleşte marcajul. La minutul 78, Michael trimite o centrare ce scoate din joc 3 adversari, iar Otele se demarcă şi marchează. 4 minute mai târziu Otele păcăleşte defensiva adversă şi îl învinge pe Golubovic, iar scorul devine 4-0.

  • CFR: R. Sava – Cr. Manea, Boben, Ajeti, Camora – Muhar, Keita, Tachtsidis – C. Deac, Bîrligea, Otele
  • Dinamo: Golubovic – Edgar Ie, Velkovski, Patriche – Moura, Gnahore, Pavicic, Borduşanu – Ilic, Abdallah, Goncalo

sursa : Prima Sport

Te-ar putea interesa si

Comenteaza