CFR Cluj, din nou campioană. Clujenii au câștigat al treilea titlu consecutiv

by admin

CFR Cluj s-a încoronat din nou campioană a României, după ce a învins în deplasare cu 3-1 în derbyul cu Universitatea Craiova. Este cel de al treilea titlu consecutiv câștigat de clujeni.

Finala campionatului, așa cum a fost denumit meciul de la Craiova, a început în forță, cu Universitatea în atac. Oltenii au reușit să deschidă scorul după numai 10 minute, când Nistor a tras puternic de la peste 30 de metri, iar șutul său nu a mai putut fi oprit de Arlauskis.

După marcarea golului, a venit rândul CFR-ului să preseze în atac. Egalarea a venit în minutul 36, după un corner. Deac a centrat perfect, Vinicius a reluat cu capul de lângă Acka, iar Pigliacelli nu a mai putut interveni și s-a văzut nevoit să scoată balonul din plasă.

Repriza secundă a început tot cu CFR în atact, iar în minutul 56 feroviarii au preluat conducerea. Deac a centrat excelent de pe partea dreaptă, Kevin Boli, rămas în careu după un corner, nu a fost marcat de nimeni şi l-a executat pe Pigliacelli cu o lovitură de cap.

CFR Cluj și-a dublat avantajul după 20 de minute. Cosic l-a doborât în careu pe Vinicius, iar arbitrul Haţegan acordă penalty oaspeților. Deac a șutat în colţul opus celui în care sare Pigliacelli şi a adus în Gruia cel de la treilea titlu consecutiv.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza