CFR Cluj are emoții înaintea duelului cu AS Roma din Europa League. Ardelenii riscă să nu aibă 13 jucători valizi din cauza COVID-19

by admin

CFR Cluj are emoții înaintea partidei cu AS Roma din Europa League. Potrivit Look Sport, doi dintre jucătorii de bază ai ardelenilor au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus, după testele efectuate vineri. Este vorba despre mijlocașii Ciprian Deac și Ovidiu Hoban, care nu vor putea juca nici în această seară cu UTA, nici joi cu Roma.

„În momentul ăsta nu suntem cum aş fi vrut, în lot complet sau măcar 90 la sută. Din păcate jucătorii accidentaţi nu şi-au revenit. În schimb, au revenit la antrenamente Chipciu şi Vojtus, după ce au avut COVID-19. În rest, pe Omrani şi Vinicius nu avem cum să contăm nici la meciul cu Roma, ceea ce este o veste foarte proastă. Plus, au apărut alte probleme de lot.

Să vedem cât de grave vor fi. Nu aş vrea să zic numele jucătorilor, dar, dacă înainte de meciul de la Roma eram rău, acum suntem şi mai rău”, a afirmat Dan Petrescu la conferinţa de presă premergătoare partidei cu arădenii.

Oficialii campioanei sunt alarmaţi după ultimele cazuri de coronavirus apărute în lot. Se tem de ce e mai rău la testarea de marţi impusă de UEFA înaintea jocului cu Roma din etapa a patra a grupelor Europa League.

„Mă rog să am jucători la meciul cu Roma. În momentul de faţă avem doar 14 pe lista UEFA. Nu ştiu ce vom face. Dacă vor fi 2-3-4 jucători infectaţi la testul pe care îl vom avea marţi nu cred că ne vom prezenta la meciul cu Roma”, a avertizat Dan Petrescu.

Meciul dintre CFR Cluj și UTA Arad va fi în direct în această seară, de la ora 20, pe Look Sport Plus.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza