CFR Cluj aduce un nou fundaș crescut de Dinamo Zagreb! Croatul Petar Mamic, noua achiziție a clujenilor

by Christian Suciu

CFR Cluj a oficializat transferul internaționalului croat Petar Mamic, legitimat ultima oară la Zalgiris Vilnius. Fundașul de bandă în vârstă de 27 de ani a adunat 31 de prezențe pentru echipele naționale ale Croației și a fost crescut în academia clubului croat Dinamo Zagreb.

” Cu peste 200 de meciuri în carieră, croatul a evoluat în țara natală pentru Dinamo Zagreb, Inter Zapresic, HNK Rijeka, Varazdin, Lokomotiva Zagreb și Hrvatski Dragovoljac, în Polonia pentru Podbeskidzie, dar și în primul eșalon al Lituaniei la Zalgiris Vilnius, formație pentru care a bifat în ultimii doi ani 73 de apariții și 4 goluri. Îi urăm bun venit în Gruia și cât mai multe realizări alături de CFR Cluj! ”, au transmis reprezentanții CFR Cluj pe pagina oficială a clubului clujean.

Petar Mamic a devenit al 4-lea jucător transferat de CFR Cluj de la începutul ferestrei de transferuri după venirile lui Omar El Kaddouri, Simao Rocha și Alan Aussi. Jucătorul se va alătura lotului convocat de Andrea Mandorlini pentru cantonamentul din Spania, de la Oliva Nova .

Te-ar putea interesa si

Comenteaza