CFR Cluj a transferat un un jucător cu peste 200 de meciuri în Italia! Mijlocașul s-a înțeles cu clujenii zilele trecute

by Christian Suciu

CFR Cluj a oficializat transferul experimentatului mijlocaș italian Filippo Falco (32 de ani), ce a evoluat ultima oară pentru Steaua Roșie Belgrad. Noua achiziție a clujenilor este un mijlocaș ofensiv ce a strâns peste 48 de goluri și 44 de assist-uri în primele două divizii ale fotbalului italian, la echipe precum Lecce, Bologna, Pescara, Cesena, Pergugia sau Benevento.

”Crescut la academia celor de la Lecce, Falco a bifat 366 de meciuri în carieră, 55 de goluri și 51 de pase decisive. În Italia, mijlocașul ofensiv a jucat aproape 200 de partide în primele două eșaloane, unde a îmbrăcat, printre altele, tricourile celor de la Bologna, Cagliari, Lecce, Benevento, Cesena, Perugia și Pescara.

La începutul anului 2021, italianul a ajuns în prima ligă a Serbiei, la Steaua Roșie Belgrad, formație pentru care a bifat 36 de partide, șase goluri și patru pase decisive. Alături de această echipă, Falco a fost de două ori Campion al Serbiei, câștigând și două Cupe. Îi urăm bun venit în Gruia și cât mai multe reușite alături de CFR Cluj.”, au transmis reprezentanții lui CFR Cluj pe pagina oficială de Facebook a clubului.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza