CFR Cluj a remizat pe teren propriu împotriva Craiovei și iese din lupta la titlu! Petrescu, frustrat de arbitrajul VAR în partida cu oltenii

by Christian Suciu

CFR Cluj a remizat în meciul disputat ieri pe teren propriu împotriva Universității Craiova, în etapa a 7-a din Play-Off-ul Superligii. Partida s-a încheiat cu scorul de 1-1 în urma golurilor marcate de Karlo Muhar și Andrei Ivan. În urma rezultatului, CFR Cluj părăsește lupta pentru titlu, șansele clujenilor fiind acum minuscule.

Tehnicianul de 55 de ani al CFR-ului, Dan Petrescu, a acuzat deciziile luate în camera VAR în meciul cu oltenii și consideră că formația sa a fost dezavantajată de arbitri în acest sezon.

”Ce să mai spun? Şapte din şapte meciuri (n.r.consideră că CFR a fost dezavantajată). Ne-au ciuruit, ne-au curăţat. Şapte din şapte decizii luate împotriva CFR-ului!

Ne-au făcut praf cu VAR-ul. Interesul e să nu meargă CFR în Europa, să vedem ce vor face celelalte echipe acolo. Dă-mi ce a al meu, nu veni să faci ce a făcut băiatul ăsta azi! Fotbalul e istorie, băiatul ăsta a venit şi a arbitrat anti-CFR.” a declarat antrenorul clujenilor, la finalul celor 90 de minute.

sursa: primasport.ro

Te-ar putea interesa si

3 comentarii

CFR Cluj a remizat pe teren propriu împotriva Craiovei și iese din lupta la titlu! Petrescu, frustrat de arbitrajul VAR în partida cu oltenii – Revista Presei 08/05/2023 - 10:52

[…] post CFR Cluj a remizat pe teren propriu împotriva Craiovei și iese din lupta la titlu! Petrescu, frust… appeared first on Stiri de Cluj – Servus […]

Raspunde
Dorin 09/05/2023 - 02:16

Da echipa CFR a fost dezavantajată acum și de cate ori au putut.De altfel comentatorii sportivi TV sunt părtinitori și fac glume grosolane anti echipe clujene .Eu cred că așteaptă și ei și arbitrii foloase necuvenite și în plus sunt invidioși pe tot ce e clujean.Imi veți spune că sunt subiectiv da dar ei sunt incorecți și părtinitori Doar FCSB,Craiova,și rapid,știu fotbal “vai ce frumos pasează vai ce frumos gol”.Da eu înțeleg că se simt prost de 5 ani încoace cu CFR campioană și atunci i-au pus pe arbitri să ne lucreze atât cei din teren cât și cei de la VAR .Bravo Românie!Cred că ar pleca și fotbaliștii din țară dar se obosesc prea repede si ori au crampe ori mimează faultul.Adica furăm și pe terenul de fotbal.Calificare cu Naționala? De ce? Păi va trebui sa jucăm prea multe meciuri și nu primim nimic.Mai bine aducem jucători străini și ne fac ei treaba.

Raspunde

Comenteaza