Certificatele de înmatriculare sau permisele de conducere nu mai pot fi achitate la ghișeele DRPCIV. Vezi aici cum poți plăti aceste tarife

by admin

Atenție șoferi! Reprezentanții Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor a anunță că tarifele pentru anumite servicii nu mai pot fi achitate la ghișeele instituției. Este vorba de tarifele reprezentând contravaloarea certificatelor de înmatriculare, autorizaţiilor de circulaţie provizorie şi de emitere a permisului de conducere.

Astfel, începând cu 1 octombrie 2020, aceste tarife se vor încasa exclusiv în contul deschis la BCR : RO94RNCB0082000367331018, beneficiar: Regia Autonomă – Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat, utilizând mijloacele de plată: virament, mijloace de plată online, Sistemul național electronic de plată online (S.N.E.P) – ghișeul.ro, POS-uri instalate de către RA-APPS la sediile serviciilor publice emitente – în curs de operaționalizare, mandat poștal, alte mijloace de plată, prevăzute de lege.

În schimb, tarifele aferente confecționării plăcilor cu numere de înmatriculare permanentă, de probă, temporare și provizorii, atribuirii unui număr de înmatriculare preferențial sau păstrării combinației numărului de înmatriculare se vor achita în conturile trezoreriei prin virament, mandat poștal, numerar la ghișeele serviciilor publice comunitare regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor din cadrul instituțiilor prefectului sau la casieriile unităților Trezoreriei Statului , în condițiile legii.

Documentele de plată emise anterior își păstrează valabilitatea.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza