Cercetări în cadrul unui dosar penal pentru distrugerea prin INCENDIERE a unui autoturism în Turda. Focul s-a extins și la o altă mașină

by admin

În cursul serii trecute a fost sesizat un incendiu care a izbucnit la un autoturism parcat în Piața Romană din municipiul Turda. În momentul în care pompierii au ajuns la locul intervenției pentru a stinge incendiul, autoturismul ardea în întregime. Din păcate, focul s-a extins și la un al doilea automobil parcat la scurtă distanță, provocând pagube importante.

Conform celor de la TurdaNews este despre un Audi și un Volkswagen. Autoturismul care a luat foc inițial era parcat de două zile în zona respectivă. În urma celor întâmplate, poliția a deschis o anchetă având în vedere că specialiștii ISU confirmă faptul că este vorba despre “o acțiune intenționată”.

“Referitor la incendiul care a cuprins un autoturism în noaptea de marți spre miercuri la Turda, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au demarat cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere prin incendiere.

Conform primelor date ale ISU, cauza preliminară a evenimentului ar fi o sursă de aprindere intenționată pentru a genera incendiul, în cadrul anchetei fiind astfel efectuate investigații pentru identificarea autorului și luarea măsurilor legale”, a transmis IPJ Cluj.

Foto: TurdaNews

Te-ar putea interesa si

Comenteaza