Cephas Malele s-a despărțit oficial de CFR Cluj! Atacantul elvețian s-a întors acasă din motive personale

by Christian Suciu

Atacantul Cephas Malele a ajuns la un acord cu reprezentanții CFR-ului pentru rezilierea contractului și întoarcerea sa la formația saudită Al Tai. Jucătorul de 29 de ani a adunat 28 de meciuri și 5 goluri pentru CFR Cluj de la venirea sa în vara anului trecut. Conform declarațiilor patronului Neluțu Varga, Malele a decis să o părăsească pe CFR din cauza unor probleme familiale.

” Conducerea clubului CFR 1907 Cluj și jucătorul Cephas Malele au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului scadent la finalul acestui sezon. Atacantul și-a exprimat dorința de a părăsi clubul din motive personale. În consecință, urmărind întotdeauna interesele și nevoile jucătorilor noștri, i-am respectat decizia și îi dorim multă baftă în activitatea sa ulterioară.” au comunicat reprezentanții clubului clujean pe pagina oficială în cursul zilei de ieri.

În lotul CFR-ului pe aceeași poziție în care a evoluat elvețiano-angolezul se mai află în prezent Rangelo Janga, Gabriel Debeljuh și Anton Maglica.

Te-ar putea interesa si

2 comentarii

Cephas Malele s-a despărțit oficial de CFR Cluj! Atacantul elvețian s-a întors acasă din motive personale – Revista Presei 04/03/2023 - 10:59

[…] post Cephas Malele s-a despărțit oficial de CFR Cluj! Atacantul elvețian s-a întors acasă din motive… appeared first on Stiri de Cluj – Servus […]

Raspunde

Comenteaza