Centrul de vaccinare de la aeroportul din Cluj se închide timp de 2 zile, cu ocazia minivacanței de 1 Decembrie

by admin

Cu ocazia minivacanței de 1 Decembrie, centrul de vaccinare din incinta Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj va avea un program special. Reprezentanții aeroportului au anunțat că centrul nu va funcționa timp de două zile.

„Stimați pasageri, vă informăm că în perioada 30 Noiembrie – 1 Decembrie 2021, cabinetul de vaccinare din incinta Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj este ÎNCHIS.

Înafară de perioada mai sus menționată, cabinetul de vaccinare funcționează zilnic între orele 08:00 – 20:00 și nu este nevoie de programare.Vă mulțumim!”, au anunțat reprezentanții aeroportului pe rețelele de socializare.

Centrul de vaccinare din incinta aeroportului este amplasat în zona publică a Terminalului de Sosiri și dispune de toate dotările și facilitățile necesare. Serul folosit este cel produs de Johnson&Johnson,  care de administrează într-o singură doză, iar persoanele vaccinate primesc pe loc dovada imunizării. În cadrul centrului se pot vaccina atât cetățenii români, cât și cetățenii din Uniunea Europeană și sau cetățenii altor state care au rezidență în România.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza