Ce vezi în weekend pe Look Medica

by Cristina Mihaila

Săptămâna aceasta, la Agenda LOOK, aflați în ce constau tratamentele ortodontice și de când e indicat să le începem, de unde putem lua vitamina D în sezonul rece, când ne bucurăm mai rar de razele soarelui, dar și în ce constă îngrijirea unui bebeluș născut prematur. ?Urmăriți-ne sâmbătă, de la ora 9.00 pe Profit TV, de la 10.30 pe Look PLUS si de la 20.00 pe Agro TV.

La Profil de medic stăm de vorbă cu prof. univ. Dan Mircea Enescu, despre care se poate spune că este un adevărat deschizător de drumuri în medicina românească. A pus bazele chirurgiei plastice pediatrice în România și a format una dintre cele mai performante echipe de medici din țara noastră, în cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii din București. De asemenea, a întemeiat Banca de Piele și a contribuit la înființarea Băncii de Pancreas. Sâmbătă, de la 18.30, pe Profit TV.


Pe lânga virozele respiratorii, cele mai frecvente afecțiuni ale copiilor în acest sezon sunt rujeola și rubeola. Care este diferența dintre ele, cum se manifestă și ce îngrijiri necesită aflați dintr-o nouă ediție a emisiunii Abecedar Medical, realizată de Dana Hangan. Duminica, de la ora 9.00 dimineata, pe Profit TV.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza