Ce se întâmplă cu transferul jucătorului dorit de CFR Cluj? Patronul Neluțu Varga va lua decizia finală

by Christian Suciu

Președintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj a declarat în cursul zilei de ieri că transferul atacantului brazilian dorit de campioana României, Joao Alves de Assis Silva sau ”Jo” cum mai este cunoscut în lumea fotbalului, nu se va mai materializa deoarece jucătorul de 35 de ani nu reprezintă o soluție pe termen scurt pentru clujeni.

” Jo nu mai semnează cu CFR Cluj! În urma testelor efectuate, managementul şi staff-ul tehnic au ajuns la concluzia că Jo nu reprezintă o soluţie pentru echipa noastră în acest moment. Având în vedere calităţile, experienţa şi calitatea umană, pentru că l-am cunoscut în aceste zile, sunt convins că pe termen lung ar fi fost un plus atât pentru echipa noastră şi pentru Liga 1. Dar noi avem nevoie de o soluţie cât mai rapidă.” a declarat Președintele CFR-ului Cristi Balaj, conform Fanatik.

Totuși, patronul alb-vișiniilor Neluțu Varga l-a contrazis pe acesta și a declarat că transferul fostului atacant al lui Manchester City și Everton ar putea ajunge în Gruia dacă va primi acceptul său.

” Hai să nu ne grăbim și să aruncam cu vorbe, că a picat transferul lui Jo, pentru că eu sunt cel care decide și am ultimul cuvânt. Eu sunt cel care trebuie să mă conving de niște lucruri, că eu plătesc. Iar eu vă spun acum care e adevărul cu acest jucător. Eu nu mai vreau să iau țeapă, așa cum am luat cu Baptista. Știți foarte bine ce am pățit cu ăla și știți cât am plătit unuia care aproape că venise în concediu la Cluj.

Acum, să revenim la problema Jo. El a crezut că vine aici la noi și, pac!, semnează contractul pe loc. Stai un pic, că tu ai 35 de ani și eu nu pot să semnez cu tine pe doi ani sau trei fără să mă conving de niște lucruri. Eu am nevoie de tine pe teren imediat, nu peste o lună sau două. I-am dat două săptămâni să treacă de niște teste. Iar dacă le trece, atunci voi lua decizia finală. Însă, el a vrut să pună presiune pe noi și să ne facă să semnăm pe loc.

El ne-a spus că nu e venit în probe și că el nu e amator ca să îl punem noi să facă acele teste. Eu i-am zis să se mai gândească și că are două săptămâni să facă acele teste. Dacă acceptă, atunci e OK. Eu consider că noi suntem în continuare în negocieri cu el. Dar, dacă nu acceptă acele teste, atunci nu facem transferul.” a transmis pentru Prosport, patronul CFR Cluj, Neluțu Varga.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza