Ce se întâmplă cu Marius Şumudică dacă CFR Cluj RATEAZĂ grupele Europa League

by admin

CFR Cluj va avea viaţă grea în deplasarea de la Belgrad contra Stelei Roşii. Marius Şumudică, antrenorul campioanei României, a afirmat că pe ”feroviari” îi aşteaptă Infernul în capitala Serbiei. Şumudică îşi apreciază adversara ca având valoare de Liga Campionilor, deoarece a jucat în ultimele două ediţii în grupele UCL.

Totodată, Marius Şumudică şi-a avertizat elevii să evite o decădere după minutul 20, aşa cum au făcut în meciul cu Young Boys Berna, deoarece ”toată lumea” îşi doreşte ca CFR Cluj să joace în grupele Europa League.

”E clar că ne aşteaptă Infernul acolo! Dar nu cred că avem ceva de pierdut. În primul rând, nu cred că îl putem numi un play-off de Europa League, pentru mine e un play-off de Champions League. Steaua Roşie a fost în ultimii doi ani în grupele Ligii, a chinuit-o pe Milan până în minutul 90, are 10 internaţionali. E o echipă foarte puternică. 

Dacă ne vom ridica la nivelul lor, cu siguranţă vom pune şi noi probleme. Mi-aş dori să nu mai existe sincope după minutul 20, nu înţeleg de ce au apărut cu Young Boys. Ne jucăm soarta europeană. Chiar dacă suntem calificaţi în Conference, toată lumea îşi doreşte să ajungem în Europa League”, a declarat Marius Şumudică, antrenorul lui CFR Cluj, în cadrul unei conferinţe de presă, în care a vorbit şi despre posibila sa plecare din Gruia: ”Vreau să închei subiectul plecării mele de la CFR. Probabil eram anunţat dacă era ceva adevărat. Ce se speculează în presă ştiţi că de multe ori sunt zvonuri, nu vreau să le comentez.”.

Steaua Roşie Belgrad – CFR Cluj, din play-off-ul pentru accederea în grupele Europa League, se joacă marţi de la 22:00.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza