Ce poți face în acest Weekend la Cluj-Napoca?

by Christian Suciu

Ninsoarea și lapovița ultimelor zile i-ar fi putut duce cu gândul pe clujeni la un sfârșit de săptămână lipsit de activități în care aceștia să se baricadeze în propriile locuințe. Din fericire pentru planurile lor, weekendul acesta vine cu numeroase evenimente care să-i scoată din casă și să le ofere timp de calitate.

Concerte și spectacole Sâmbătă 4 Februarie:

Concert VAMA: Pasionații de muzică rock își vor putea petrece seara pe acordurile celebrei formații VAMA care va concerta astăzi în FORM Space de la ora 21:30. Prețul unui bilet este de 74 de lei și poate fi achiziționat de pe platforma iabilet.ro.

Operă L’elisir d’amore: Opera Națională Română din Cluj-Napoca îi întâmpină pe clujeni cu spectacolul ”Elixirul dragostei” de Gaetano Donizetti ce va avea loc între orele 18:30 și 21:10. Spectacolul Orchestrei și Corului Operei Naționale Române este realizat în parteneriat cu Teatrul Csokonai din Debrecen iar din distribuție fac parte Dirijorul David Crescenzi, dirijorul de cor Corneliu Felecan iar din regia artistică, invitatul Matteo Mazzoni.

Chiritza în Concert: Spectacolul concert va avea loc la Teatrul Național Cluj-Napoca iar din distrribuție vor face parte Ada Milea, Anca Hanu, Cornel Răileanu, Mihnea Blidariu, Sânziana Tarța, Cristian Rigman, Miron Maxim, Radu Dogaru, Matei Rotaru și Cosmin Stănilă. Prețul biletelor, în funcție de locul din sală și reducerile pentru elevi studenți și pensionari pornește de la 10 lei și poate ajunge și la 60 de lei. Biletele pot fi achiziționate fie de la Agenția de bilete a Teatrului Național Cluj-Napoca din Piața Ștefan Cel Mare nr.14 sau online de pe platforma Bilete.ro.

Program sportiv și aventuri pentru cei mici Duminică:

Fanii fotbalului se vor putea bucura în acest weekend de un adevărat spectacol pe Stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca unde Campioana României CFR Cluj primește vizita marii rivale FCSB, într-un meci decisiv în lupta pentru titlu. Disputa din etapa cu numărul 24 a Superligii va începe la ora 21:00. Biletele se pot lua fie de la casa de bilete din incinta stadionului sau online prin platforma Bilete.ro. Cel mai scump bilet ajunge la 500 de lei pentru un loc în Business Lounge.

Duminică va fi ultima zi în care publicul clujean va putea admira Planetariul de la Iulius Mall Cluj-Napoca. Evenimentul poate reprezenta o alternativă fascinantă pentru mai ales pentru copii ce doresc să învețe despre tainele universului într-un mod distractiv. Spectacolele Plantariului vor avea loc în limba română și maghiară între orele 10:00 și 21:00 iar proiecția ”Patrula Zula-cu picioarele pe pământ” dedicată exclusiv micilor exploratori va putea fi urmărită între orele 10:30 și 20:30 în cadrul Planetariului din Atriumul principal al Iulius Mall Cluj-Napoca.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Ce poți face în acest Weekend la Cluj-Napoca? – Revista Presei 04/02/2023 - 12:34

[…] post Ce poți face în acest Weekend la Cluj-Napoca? appeared first on Stiri de Cluj – Servus […]

Raspunde

Comenteaza