Ce planuri are Eric Lincar după promovarea lui ”U” Cluj

by Christian Suciu

Universitatea Cluj a câştigat barajul cu Dinamo şi a revenit în prima ligă, după o absenţă de 7 ani. Luni, de la ora 19:19 fanii au declanşat sărbătoarea, în Piaţa ”Avram Iancu”.

Erik Lincar este antrenorul care a îndeplinit mare vis al fanilor. Acesta a vorbit pentru Prima Sport şi a declarat că vrea o clasare cât mai bună în campionat şi un parcurs lung în Cupa României.

”Este o echipă cu o tradiţie de 103 ani, mulţi suporteri. Ne bucurăm atât eu, cât şi clubul Universitatea Cluj pentru această performanţă. Acum contractul meu era pentru un an şi obiectivul era să promovez echipa.

Acum, promovând la Liga 1 încercăm să creştem valoarea echipei. A fost un baraj, despre care am spus de la început că lumea ne dă 1% şanse, dar am făcut totul ca să promovăm, nu a fost uşor, dar am avut un joc extraordinar acasă, iar în deplasare e bine că am rezistat, nu a fost un joc extraordinar, dar importantă era promovarea

Îmi doresc o clasare cât mai bună, acum în Cupa României s-ar putea să avem o prioritate.  (n.r. despre transferuri) Momentan nu, începând de azi, pentru noi era important în primul rând să ne îndeplinim obiectivele”, a spus Lincar, pentru Prima Sport.

surse:primasport

Te-ar putea interesa si

Comenteaza