Ce antrenor ar putea să îl înlocuiască pe Şumudică la CFR, dacă se produce despărțirea

by admin

Posibilitatea ca Marius Şumudică să plece de la CFR Cluj este, se pare, una destul de mare. Umilinţa din play-off-ul Europa League, 0-4 în turul dublei cu Steaua Roşie, nu le-a picat deloc bine conducătorilor campioanei, care deja s-ar gândi să îi găsească un înlocuitor.

Una dintre variante ar putea fi Dusan Uhrin. Potrivit ProSport, fostul antrenor al lui Dinamo a fost deja contactat, pentru a fi întrebat de disponibilitatea de a reveni în România. Uhrin nu are în acest moment vreo obligaţie, întrucât este liber de contract, chiar după despărţirea de o formaţie din Casa Liga 1, Dinamo.

Uhrin revenise la Dinamo în luna aprilie şi a reuşit să salveze echipa de la retrogradare, în ciuda restanţelor salariale. A plecat apoi, pentru că nu a mai suportat situaţia.

În ceea ce-l priveşte pe Marius Şumudică, nu toţi cred că trebuie schimbat. În această categorie intră şi Dumitru Dragomir.

”Ce vină are Şumudică? Inventează alţi apărători? Eu zic că Şumudică nu are vină. Vină au acei care au dat afară jucători şi au adus alţii, dar care nu au aceeaşi valoare. Este o minune cum Şumudică a putut să scoată atâtea puncte în Liga 1. Mă mir. Aseară, parcă jucătorii CFR-ului erau operaţi de reflexe. Operaţi de reflexe erau. Orice fază a sârbilor era pericol de gol”, a declarat Dumitru Dragormir la Look Sport Live.

Intervenţia lui Dumitru Dragomir la Look Sport Live

Te-ar putea interesa si

Comenteaza