Capetele pică la CFR Cluj după umilința de la Hunedoara! Mutu și-a dat demisia iar un fost antrenor al clujenilor urmează să fie instalat

by Christian Suciu

Adrian Mutu și-a asumat răspunderea pentru înfrângerea drastică înregistrată de clubul clujean în Cupa României, în fața celor de la Corvinul Hunedoara. Acesta și-a prezentat demisia în această dimineață iar conducerea clujenilor urmează ar urma să reinstaleze un fost antrenor al clujenilor pentru a asigura interimatul până la finalul sezonului.

”Mi-am dat demisia de la CFR Cluj! M-am gândit toată noaptea, nu pot să trec peste această umilință. Eu am o altă mentalitate, una de învingător. Demisia mea este de la ora 11:00 dimineața pe biroul președintelui de la CFR Cluj, Cristi Balaj. Aștept s-o aprobe și domnul Varga și ne strângem mâinile.

A fost o umilință prea mare, peste care eu, care am un caracter de campion, pur și simplu nu pot să trec. Îmi doresc ca CFR-ul să facă performanță în continuare, dar e greu în aceste condiții, pe care le-ați văzut și dumneavoastră. E vorba despre evoluția pe care am avut-o în meciul împotriva Corvinului, dar mai ales a lipsei de atitudine care a existat.”, a declarat Adrian Mutu, potrivit Fanatik.

Potrivit GSP, în locul lui Adrian Mutu, conducerea grupării din Gruia l-ar fi desemnat în funcția de antrenor principal chiar pe Andrea Mandorlini, tehnicianul demis în urmă cu trei luni după înfrângerea de la FC Botoșani. Acesta ar fi rămas în contact cu echipa clujeană în urma demiterii ocupând o poziție de scouting în cadrul clubului.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza