Cannibal Corpse cântă la Cluj în iunie

by admin

Celebra trupă de death metal Cannibal Corpse va avea un concert într-un club din Cluj-Napoca în 12 iunie.

Cannibal Corpse este o formatie etalon a genului deth metal. Are la activ peste 30 de ani de activitate si 14 albume. Bazele trupei au fost puse de artiști care deja activau pe scena de death metal, printre aceștia numărându-se Paul Mazurkiewicz, Alex Webster sau Chris Barnes. Acesta din urma avea sa paraseasca formatia în 1995 iar inlocuitorul sau a fost George ‘Corpsegrinder’ Fisher.

Formația a trecut de-a lungul timpului prin diferite probleme, cauzate mai ales de versurile pieselor, câțiva politicieni americani încercând chiar să îi interzică pentru ca ar fi subminat caracterul național al SUA.

Dealtfel, în Australia au fost interziși timp de zece ani (între 1996 și 2006). În prezent, doar persoanele care au peste 18 ani pot cumpăra discurile Cannibal Corpse. Fenomenul s-a manifestat și în Germania, unde nu au avut voie sa cânte piesele de pe primle trei albume. De asemenea, în Rusia, din opt concerte șase au fost anulate după ce diferite grupuri religioase au făcut demersuri sa interzică susținerea acestora.

In momentul de fata, Cannibal Corpse are un line-up neschimbat din 2005.

Alex Webster – bass
Paul Mazurkiewicz – tobe
George “Corpsegrinder” Fisher – solist vocal
Pat O’Brien – chitară lead guitar
Rob Barrett -chitară.

Oficialii clubului care va găzdui concertul de la Cluj au anuțat că pun în vânzare numai 800 de bilete.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza